Nadal i Cap d’any a les platges de

Laos i Camboja

Sortida el  22 de desembre 2023 – Tornada  el 3 de gener 2024 (13 diess – 12 nits)

Visitem
LUANG PRABANG, SIEM REAP i SIHANOUKVILLE

Estarem 4 nits a Luang Prabang, 4 nits a Siem Reap, i 4 nits a les platges de Sihanoukville en un tour sempre guiat per espanyols bilingües i natius.

Agafarem dos vols locals: un de Lung Prabeng a Siem Reap i un altre de Siem Reap a Sihanoukville.

Podeu allargar opcionalment el dia de retorn i quedar-vos a les platges tant com volgueu

Feliç any NOU 2024 !!!

Programa

Dia 1

Arribada a Luang Prabang (22 de desembre)

A l’arribada, i un cop registrats a l’oficina d’immigració de l’aeroport internacional de Luang Prabang ens reunirem amb el  guia local per a un trasllat a l’hotel on desgarem maletes i tindrem una mica de temps lliure per acomodar-nos.Nit a Luang Prabang.

Dia 2

(23 de desembre) Visita a la ciutat – Pak Ou Cave

Després d’esmorzar, farem un tour per la ciutat que comença amb una visita a Wat Visoun, conegut com “L’estupa de la síndria”, per la seva forma. També visitarem el magnífic Wat Xiengthong, amb els seus sostres “escombrats” fins a terra, representant l’estil clàssic de Luang Prabang. A continuació, embarcarem en un creuer riu amunt pel riu Mekong, que ens ofereix una vista panoràmica i tranquila del paisatge. La primera parada seran les misterioses coves Pak Ou, dues coves enllaçades plenes de milers d’estàtues de Buda lacades d’or de diferents formes i mides deixades pels pelegrins. A continuació, tornarem a Luang Prabang amb cotxe a través de Ban DonMai, Donkao, on veureu la gent local produir Whisky d’arròs de Laos i teixits al poble de Ban Xangkhong, arribem a Luang Prabang a última hora de la tarda.

Nit a Luang Prabang.



Dia 3

(24 de desembre)Cascada de Kuang Si

Després d’esmorzar, visitarem el mercat local de Phosi, on tot son productes locals i on el vostre guia us mostrarà les diverses ofertes exposades. També ens aturarem a Ock Pop Tock, un centre del teixit de seda. Aquí es farà una visita guiada i s’explicarà el procés de teixit de la seda. A continuació, sortirem de la ciutat,  per visitar els pobles Khmu, Hmong i Lao Loum, que representen els principals grups ètnics de Laos. Això ens porta fins la bonica cascada de Kuang Si, on podreu gaudir d’un refrescant bany a la piscina o caminar pels camins del bosc. A la tarda tornarem a Luang Prabang.Nit a Luang Prabang.

Dia 4

La Terra Viva (25 de desembre)

Després d’esmorzar, ens dirigim a The Living Land Farm per a la “Experiència de l’arròs”, on aprendràs més sobre el cultiu de l’arròs i participaràs en la plantació i la collita d’arròs i diverses activitats tradicionals de la granja. El projecte es va formar l’any 2005 per un grup de famílies locals que van combinar les seves terres a la Granja de Terres Vivent. Avui, els nostres arrossars s’estenen fins al peu de les muntanyes al nord del poble de Pong Van. La nostra plantació d’arròs segueix els mètodes tradicionals de plantació humida, però adopta nous mètodes de selecció i plantació de gra en cooperació amb el Departament d’Agricultura. Actuem com a lloc de formació per als estudiants del Northern College of Agriculture. Tot i que seguim cultivant arròs per a les nostres famílies, també vam començar a conrear hortalisses ecològiques, reconeixent que hi havia millors alternatives a l’ús destructiu de la terra amb pesticides, herbicides i productes químics. Després d’això, tornem al centre de la ciutat.✔️El dinar està inclòs.

Dia 5

Arribada a Siem Reap (26 de desembre)

Després d’esmorzar, temps lliure fins al trasllat a l’aeroport. En poc mes d’una hora, l’avió ja aterrarà a la pista de l’aeroport prop d’una de les ciutats turístiques més populars del planeta: Siem Reap. Aquí, al carrer, tindreu un aire inusualment humit i un camí pintoresc fins a l’hotel, on, entre les flors tropicals, la música tradicional i un ambient màgic, us espera un temps de relax abans de fer una ruta concorreguda.A la nit, hi trobareu un sopar i un espectacle en la unió de les antigues tradicions amb la modernitat: números de ball, música autèntica, molts plats acolorits i fotos de record amb les deeses demi Apsara. Després d’això, us recomanem passar per Pub Street a la nit i prendre una margarita de mango, escoltar música en directe i fer-se una selfie com a record d’un dels llocs més populars del planeta.Allotjament a l’hotel a Siem Reap.✔️El sopar està inclòs.

Dia 6

Meseta Kulen i Temple Beng Melea (27 de desembre)

Avui començarà amb un coneixement del “miracle de la gràcia i l’harmonia”: el temple de gres rosa de Banteay Srei. Aquesta obra mestra de gres rosa en miniatura és l’exemple més singular de l’art de treballar la pedra a l’antiguitat.El següent punt de la nostra ruta serà la petita serralada Kulen, considerada sagrada entre els khmers. Segons la llegenda, va ser aquí on el diví Buda va fer el seu darrer pas. Passejareu pel riu de muntanya “mil linges”, el fons del qual està decorat amb talles de pedra durant centenars de metres. A continuació, pujareu al cim d’una roca de muntanya: aquí hi ha un monestir budista en funcionament del segle XVI amb una silueta tallada de 8 metres d’un Buda “jagut”. També es poden visitar les coves on els ascetes locals van passar tota la seva vida. Després, enmig de la calor sofocant, t’espera un regal: nedar a les tranquil·les aigües d’una cascada de dues etapes.I per acabar el dia, una excursió a la selva coberta del temple de Beng Melea. Aquesta és una altra creació de l’emperador Suryavarman II, el creador d’Angkor Wat. Ara, el temple està en la forma en què es va obrir. Visitar-lo és una aventura a part. Sentiu-vos com els descobridors d’un racó oblidat i abandonat de l’antiguitat!

Allotjament a l’hotel a Siem Reap.



Dia 7

Llegendes d'Angkor (28 de desembre)

El viatge al món d’Angkor perdut a la selva i al centre de l’anteriorment poderós i pròsper imperi khmer, comença amb un coneixement del llegendari temple d’Angkor Wat. Aquesta majestuosa estructura és una de les meravelles del món i l’edifici religiós més important.

Continuant explorant Angkor, aniràs a la seva antiga capital: Angkor Thom, al centre del llegendari temple de Bayon, famós per les seves torres de somriures de pedra. Aquí, també podeu pujar al temple de pedra de la muntanya de Baphuon i caminar pel territori de l’antic palau reial amb el seu temple central de Pimeanakas, la terrassa dels elefants i el rei lepros.

Al final del dia d’excursió, més a prop de la posta de sol, visitareu l’antic monestir budista de Ta Prohm. Molt destruït, aquest temple va ser una vegada ricament decorat; Aquí s’hi sonava música i es feien recepcions i balls a les sales. Tanmateix, durant la presa d’Angkor pels siamesos al segle XV, Ta Prohm, com tots els altres temples abandonats per la gent, va ser engolit per ficus gegants i arbres de seda. Així és precisament com el temple va aparèixer als francesos, en una simbiosi de pedra i natura. I ara per tu també.

Allotjament a l’hotel a Siem Reap.



Dia 8

Llac Tonle Sap (29 de desembre)

El vostre dia següent al Regne de les Meravelles començarà amb una excursió inusual al llac Tonle Sap, o el “Mar Khmer”. És realment la massa d’aigua dolça més gran del sud-est asiàtic i compta amb unes condicions de pesca excel·lents, cosa que la converteix en una de les pesqueries d’aigua dolça més productives del món. Visitareu el poble flotant de Chong Ne i coneixereu la vida dels pescadors locals. De tornada a l’hotel, passeu per una granja de lotus, on aprendràs tot el procés de creació de paper i teixit a partir de lotus i provaràs el te de lotus aromàtic. Allotjament a l’hotel a Siem Reap.

Dia 9

Vol a Sihanoukville (30 de desembre)

A la sortida de l’hotel, volaràs a Sihanoukville.Trasllat i allotjament a l’hotel. Un cop instal·lats a l’hotel, recomanem explorar la platja i els restaurants de l’hotel. Tanmateix, encara queden uns quants dies per davant. Així que no siguis mandrós i explora l’entorn. Té platges desertes, natura salvatge, boscos tropicals, un clima suau, mars clars i illes precioses.Allotjament a l’hotel a Sihanoukville.

Dia 10-12

Sopar de gala d'Any Nou a l'hotel. Relax a la platja (31 de desembre – 2 de gener)

Per davant hi ha diversos dies de relaxació tradicional a les platges de Sihanoukville, que es poden complementar amb una passejada pel Parc Nacional de Ream, una excursió a l’altiplà de Bokor, una visita a la Reserva Natural Nacional de Kep i les misterioses coves de Kampong Tracha. Nombroses activitats inclouen busseig, pesca, flyboard, cursos de corda, passejades en quad, etc.Allotjament a l’hotel a Sihanoukville.

Dia 13

Fi del recorregut (3 de gener)

S’acosta el dia del final del teu bonic viatge. Mireu enrere i comproveu quantes experiències úniques i inoblidables vau tenir durant el vostre viatge. Va ser un viatge fantàstic ple d’aventures i experiències memorables!


Preu del viatge: 2197€ (vols d’anada i tornada apart) 

Sortida el divendres 22/12/2023 – Retorn el dimecres 3/1/2024

Contacteu a través del telèfon 670 408 208 (també whatsapp)