Ruta de Picasso (50 anys de la seva mort)

D’Horta a París

Enguany es celebra el 50 aniversari de la mort de Picasso.

Per a nosaltres els d’Horta, Picasso va ser el xiquet que va venir a passar un estiu a Horta de Sant Joan amb el seu amic Manel Pallarés, nadiu del poble i company de classe a la Llotja de Barcelona on estudiaven tots dos. També va ser el que va venir al 1906 amb la Fernande i va revolucionar tot el poble, bé ell no gaire, ja que es va passar pintant tot el temps que s’hi van estar, però la Fernande, una parisina de bon veure amb un Pablo que no li feia cas i ella amb ganes de fer amics,  caram com ho va revoltar tot.

Per a la resta del món, Picasso va arribar a Horta amb un encarrec molt especial: La creació de tanta obra com pogués d’aquest nou estil que havia mostrat a Paris amb la presentació de “Les Dames d’Avinyó”. Havia de preparar, per encàrrec de Gertrude Stein, quadres per a la nova exposició a Paris. Una exposició que el llençaria al mon com el nou artista del segle XX, i així va ser.

Va pintar una trentena de quadres, inspirats en els paisatges d’Horta, que ara s’exposen a diversos museus arreu del mon.

L’oportunitat de la celebració de 50 aniversari ens permet completar la visita amb altres exposicions fixes i itinerants creades sols per aquesta ocasió.

Programa

Dia 1

Museu Montmartre

  • Arribada a Paris
  • Autocar a l’Hotel
  • Bus privat al Museu Montmartre
Dia 2

Le Louvre

  • Visita de l’explsició “Le Louvre du Picasso”
Dia 3

Museu Picasso de Paris

  • Picasso i les càmares de foto i video
  • Exposició audiovisual de les aparicions de l’artista davant les camares

Què inclou el viatge?

Vols i trànsfers

Pernoctació

Pensions incloses

Preu del viatge: 830€ (grups de 6)

Ingrés (nom i cognoms al remitent): ES09 2100 2463 1202 0003 9669

Contacteu a través del telèfon 670 408 208 (també whatsapp)