Un territori

d'aventures
de cultura
d'història
de gastronomia

Catàleg d’activitats per a grups, touroperadors i agències

Visita teatralitzada de l'estada de Picasso

Camineu entre els espais Picassians per Horta de Sant Joan acompanyats del propi Picasso i la seva acompanyant Fernande.
Descobriu racó a racó com va viure els estius de la seva juventut en aquest poble entre amics.
Gaudiu dels paissatges que van inspirar els primers quadres cubistes de l’artista del SXX.
.
Mínim: 300€
Duració: 1h-2h
Reservar amb 30 dies d’antelació
Disponible tardes i festius

Des de la Batalla de l'Ebre fins a la pau

Als pobles de Les Terres de l’Ebre trobaràs una riquesa cultural marcada per la Batalla de l’Ebre, un context on es va mesclar l’empoderament femení amb la supervivència de famílies i joves que volien un present i un futur diferents.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-6h
Reserva-la aquí

Barranquisme aquàtic a Els Ports

Respira fons, agafa impuls i salta cap al riu: en qüestió de segons estaràs nedant entre peixos i aigües cristalines. Tobogans naturals, salts i tolls amagats són els protagonistes d’aquesta activitat a Els Ports.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 4h-6h
Reserva-la aquí

Marxa nòrdica: Reaprenem a caminar?

Prepara’t per exercitar-te mentre camines entre paisatges rurals plens de vegetació y tranquil·litat. Los guías te acompañarán y te enseñarán entre juegos y dinámicas cómo caminar correctamente y notarlo en todo el cuerpo.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-3h
Reserva-la aquí

Visita guiada dels espais Picassians

Horta de Sant Joan era anomenat per Picasso com Horta de Ebro, un poble que estimava per les aventures, amistats i inspiració que en va aconseguir a la seva joventut. Cubisme, experimentació i xocs culturals són l’essència d’aquesta història.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-2h
Preu: Mínim 70€. 7€/px.
Possibilitat d’afegir *Ruta interactiva* per a infants d’entre 4 i 13 anys

Els fruits de les oliveres centenàries

Sempre és un bon moment per regalar al paladar els sabors dels arbres més savis i longeus de Les Terres de l’Ebre: les oliveres. Aromes, sabors i receptes tradicionals són la clau d’aquesta activitat.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-2h
Reserva-la aquí

La Via Verda: De tren a bicicleta!

Amb la primera empenta als pedals entraràs de ple a la Via Verda, una antiga via de tren actualment restaurada perquè t’endinsis a les valls, rius, túnels i muntanyes per on circulava aquest transport. Apte per a totes les edats.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-6h
Reserva-la aquí

Càiac a Les Terres de l’Ebre

Atura’t uns segons i gaudeix d’aquesta calma. Amb el càiac coneixeràs un esport potent a la vegada que els escenaris naturals exclusius dels qui s’aventuren a mirar les profunditats de les aigües cristalines des de la superfície.
.
Mínim: 6 persones
Duració: 1h-2h
Reserva-la aquí

De l'Orde del Temple a l'Orde de San Francesc

El convent de Sant Salvador, ens mostra el pas del temps a partir de la descoberta dels vestigis que van deixar els Càtars i l’Orde del Temple, l’Orde de l’Hospital i l’Orde de San Francesc. Coneixereu també la història de Sant Salvador, el monjo franciscà que li donà nom al monument.
.
Mínim: 10 persones
Duració: 1h-2h
Preu: Mínim 70€. 7€/px
Possibilitat d’afegir *Ruta interactiva* per a infants d’entre 4 i 13 anys

Entre vins i vinyes de la Terra Alta

Els pobles de Les Terres de l’Ebre comparteixen camps i aromes amb les vinyes que acompanyen els nostres paisatges. D’aquí, n’han sortit sabors i varietats únics del territori i coneguts arreu del món. Descobreix-los des d’els sentits.
.
Mínim: 6 persones
Duració: 1h-2h
Reserva-la aquí

Les millors vistes del Parc Natural

Ponts tibetans, vies d’escalada i vistes exclusives per als més atrevits definiran aquest jornada. T’acompanyaran en tot moment professionals que t’ajudaran, et mostraran on mirar i com descobrir la fauna i la flora de les alçades.
.
Mínim: 8 persones
Duració: 2h-4h
Reserva-la aquí

Espeleologia: Les mutanyes des de dins

Coneixes l’emoció d’aquells que s’han ficat de cap a la foscor? Endinsa’t a l’interior de les muntanyes. Fes un pas endavant i deixa’t caure amb el primer ràpel que et farà viure una experiència única.
.
Mínim: 4 persones
Duració: 2h-6h
Reserva-la aquí